Samarbejdspartnere

Vi samarbejder med Aktivitetscentret Sct. Joseph, Griffenfeldsgade 44, idet vi henlægger alle vore foredrag, generalforsamling m.m. til Klerkesalen, der har været kirke for nonnerne på det tidligere hospital.

Igennem alle årene har Toveklubben brugt A-Busserne, idet det er fine busser med en altid god service, og så priserne meget rimelige.

DFDS Seaways er et af Europas største færge- selskaber. Toveklubben har samarbejdet med DFDS om minicruise til Oslo og ture til Vrådalen i Norge.

Medlemskab af Toveklubben er forbeholdt pensionister og efterlønnere bosiddende i Frederiksberg kommune. Det samme gør sig gældende for Københavns kommune.

Medlemskab af Toveklubben er forbeholdt pensionister og efterlønnere bosiddende i Hovedstadsområdet. Vi har et fint forhold til kommunen, idet kommunen bl.a. i foråret 2015 indbød til modtagelse i Rådhushallen i forbindelse med Toveklubbens 50-års jubilæum.

Toveklubben har lejet sig ind i Palads Teatret sal 1 hver tirsdag kl. 9 - 12 i sæsonen. Ifølge aftalen stiller teatret med personale (operatør og servicemedarbejdere), idet klubben dog selv står for dørkontrollen. Filmene, som er de allernyeste, er udvalgt af medlemmerne ved en demokratisk procedure, og udlejes fra filmudlejningsbureauerne til en rimelig pris.

Danske Seniorer er en landsorganisation, som tager kontakt til kommuner og Folketing i spørgsmål om de ældres vilkår. Danske Seniorer understøtter kulturoplevelser og social aktivitet blandt medlemmerne. Der er f. eks. filmklubber, som er tilknyttet organisationen. Hver klub drives af en selvstændig bestyrelse. Her mødes medlemmerne op til 24 gange om året i en lokal biograf, ser en god film, snakker om filmens indhold og drikker en kop kaffe sammen. Danske Seniorer har kontakt til mange både meget kendte og knapt så kendte kunstnere - professionelle såvel som amatører. Fælles for dem er dog, at de leverer underholdning af høj standard, klasse og kvalitet. Danske Seniorerts afdeling for kulturformidling har et vidt forgrenet kontaktnet til forskellige foredragsholdere. Emnerne spænder vidt, og her kan de fleste interesser imødekommes. Toveklubben er medlem af Danske Seniorer. Se under medlemsfordele.

Hvert år i december måned samles 150 med- lemmer af Toveklubben til juleudstilling i Tivoli med efterfølgende julespisning og underholdning i restaurant Påfuglen.. Betjeningen og maden er helt i top og vore medlemmer sætter meget stor pris på dette årlige arrangement. Toveklubben har sammen med Danske Seniorer en aftale med Påfuglen om et tilbud i sæsonen til alle vore medlemmer. Se under medlemsfordele.

RiefArt Webdesign har udviklet og vedligeholder Toveklubbens hjemmeside.
RiefArt Webdesign laver professionelle hjemme- sider i høj kvalitet til under 4000,-. kr.

Samarbejdet går bl. a. på at besøge højskolen og vise den frem samt være med til at opbygge kursusforløb, der omhandler filmgenren.